İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 25 Temmuz 2023 105 Görüntüleme

ARTI VİZYON Öğrencisi “Deniz Şenol’ eşit ağırlıkta TÜRKİYE 434.’SÜ OLDU”

Tarsus’ta eğitim alanında hizmet veren Artı Vizyon, kişisel gelişim kursuyla öğrencilere ve mezunlara destek sağlamasıyla ve başarısıyla yine dikkatleri üzerine çekiyor.

LGS, YKS, KPSS sınavlarına hazırlanan 5. 6. 7. 8. sınıf öğrencileri ile 9. 10. 11. 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için özel olarak düzenlenen kurs, son olarak Deniz Şenol’un eşit ağırlıkta Türkiye 434.’sü olarak elde ettiği büyük başarıyla dikkat çekiyor.

Artı Vizyon kişisel gelişim Kursu Eğitim merkezi, Şehitishak Mahallesi, Nene Hatun Caddesi üzerinde, Sağlık Ocağı Karşısı’nda bulunuyor. Öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği bu merkez, modern eğitim teknolojileri ve donanımlı sınıflarıyla öne çıkıyor.
Eğitim hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen öğrencilere ve mezunlara yönelik olarak düzenlenen bu kişisel gelişim kursunun, Tarsus bölgesinde eğitim kalitesine katkı sağlaması bekleniyor.
İletişim bilgileri ise şöyle ; Telefon: 0542 629 23 17 – 0324 626 00 06 Adres: Şehitishak Mahallesi, Nene Hatun Cad. Sağlık Ocağı Karşısı, Tarsus adresinde yer alıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster