Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Yaşam 17 Temmuz 2023 99 Görüntüleme

ANALİG CİMNASTİK GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) 2023 Osman Bayrakdar sezonu Kız/Erkek Cimnastik Grup Müsabakaları bugün yapılan final yarışmalarının ardından sona erdi.
12-14 Temmuz tarihleri arası 6 İlden yaklaşık 50 sporcunun katılımı ile Mersin Cimnastik Salonunda gerçekleştirilen “Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) 2023 Osman Bayrakdar sezonu Kız/Erkek Cimnastik Grup Müsabakaları” sonunda kızlar da Adana birinci, Mersin ikinci, Antalya üçüncü, Isparta dördüncü olurken, erkeklerde ise Mersin birinci, Antalya ikinci ve Adana üçüncü olarak 28-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.
Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Oya Kızıltan, Mersin Cimnastik Salonu tesis amiri Mehmet Akay, Uluslararası Hakem Haluk Coşkun ve Antrenörler tarafından verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster