Ana Sayfa Gündem, Tarsus 9 Eylül 2024 13 Görüntüleme

Alpkan Yapı Mühendislik, Tarsus’ta Yönetim Ofisini Hizmete Açtı

Tarsus ve çevresinde yapı ve mühendislik alanında faaliyet göstermeyi hedefleyen Alpkan Yapı Mühendislik, geçtiğimiz cumartesi günü Tarsus Tekel Durağı karşısında, Şok Market’in üstünde yer alan 4. kattaki yeni yönetim ofisinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi
Açılışa, iş insanları, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve yerel halkın yanı sıra birçok tanınmış isim de katılım gösterdi.
Bu anlamlı günün ardından, Genç İnşaat Mühendisi Kağan Topaloğlu,; “Açılışa katılan, MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım’a, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek’e, Türk Eğitim Sen Tarsus Şube Başkanı Yaşar Yılmaz’a, Akdeniz Maraşlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Temiz’e, Türkav Tarsus Başkanı Safi Karataylı’ya ve Katılımlarıyla bizi onurlandıran tüm dostlarımıza ve açılışa teşrif eden saygıdeğer misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.
Alpkan Yapı Mühendislik, özellikle yapı projeleri, mühendislik danışmanlıkları ve teknik destek hizmetleriyle bölgedeki ihtiyaçlara çözüm üretmeyi planlıyor. Hem konut hem de ticari projelerde uzman kadrosuyla faaliyet göstermeyi amaçlayan firma, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak sektörde öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyor.
Bizde Akkoza Medya Grubu yazı ailesi olarak #Alpkan #Yapı #Mühendislik çalışanlarına ve Genç İnşaat Mühendisi Kağan Topaloğlu’na başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster