İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 24 Şubat 2023 127 Görüntüleme

ALİ SEÇER ve VEYİS AVCI ; “Yaraları hep birlikte sarıyoruz”

Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Veyis Avcı,Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali Seçeri ziyaret etti.

Başta Tarsus olmak üzere, depremden hasar gören bölgeler ve Türkiye için ortak çalışmalar yapacaklarını ve yeni projeler üreteceklerini ifade etti.Sayın Avcı,depremde Ziraat Odası olarak tüm üyeleriyle birlikte, başta gıda ürünleri olmak üzere her türlü ihtiyaç duyulan giysi ve ürünleri deprem bölgesine götürdüklerini ve depremden sonra Tarsus’a gelen depremzedelerle ilgili olarak adeta seferberlik başlattıklarını söyledi.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ise, “Ülke olarak büyük sıkıntılardan geçiyoruz. Yaşadığımız depremler bizim daha çok kenetlenmemiz gerektiğini bir kez daha ortaya çıkardı. Yaralarımızı hep birlikte el ele vererek saracağız. Üzüntüyü paylaşarak azaltacağız. Tarsus Ticaret Borsası ve Ziraat Odası olarak diğer meslek odaları ve tüm üyelerimizle birlikte el ele vererek felaketin yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Zor günleri hep birlikte aşacağız. Bu büyük felaketin yaralarını hep beraber saracağız. Gün birlik olma günüdür. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın”dedi ve Sayın Avcı’ya ziyareti için teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster