Ana Sayfa Gündem, Tarsus 1 Ekim 2024 26 Görüntüleme

Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Özbek Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus ilçesine bağlı Özbek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

Mahalledeki ziyaretinde, yerel halkın sorunlarını dinleyerek, taleplerini değerlendirdi.

Vali Pehlivan, Özbek Mahallesi’nde Yörük kültürünün vazgeçilmezi olan sıkma börek yapan hanım kardeşleri ziyaret ederek hasbihal etti. Mahalle muhtarıyla da görüşen Vali Pehlivan, muhtardan mahallenin genel durumu ve devam eden hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ziyareti sırasında vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Pehlivan, yerel halkın ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek, çözüm önerileri üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Vali Pehlivan’a, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, ilçe daire amirleri ve Özbek Mahallesi Muhtarı da eşlik etti.

Bu tür ziyaretlerin, vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilmek açısından büyük önem taşıdığını belirten Vali Pehlivan, mahallenin gelişimi için gerekli çalışmaların süreceğini vurguladı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster