Ana Sayfa Gündem, Yaşam 15 Nisan 2024 9 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte, 2020 yılında Suriye’de yürütülen Barış Pınarı harekat bölgesinde görev yaparken yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucu Şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç’un Toroslar İlçesi Çukurova Mahallesinde ikamet eden annesi Fatma Karakoç ile ailesine bayram ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Şehidimiz Halil Karakoç ve bütün şehitlerimiz için dualar edildi. Şehidimizin ailesinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Vali Pehlivan, başta Şehidimiz Halil Karakoç olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Vali Pehlivan, Şehidimiz Halil Karakoç’un annesi Fatma Karakoç’a Türk Bayrağı takdim etti.
Vali Pehlivan’a ziyaretleri sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster