Ana Sayfa Gündem 22 Temmuz 2024 35 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 50. YILI KAPSAMINDA DÜZENLENEN KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Kıbrıs Barış Harekatının 50. yılı kapsamında düzenlenen kutlama programına katıldı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen programda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından ‘20 Temmuz Barış ve Özgürlük’ konulu video gösterimi yapıldı.
Günün anlam ve önemine ilişkin olarak, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli ve Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında görevli Üsteğmen Yavuz Kaya birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarının ardından Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Ali Efe Erciyes ‘Benim İki Bayrağım Var’ şiirini okudu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bando takımı mini bir konser verdi, Mersin Büyükşehir Belediyesi folklor ekibinin gösterisi izlendi, İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Komando Zeybek gösterisi icra edildi.
Programa; Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Talat Dinçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli, İl Protokolü, STK temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster