Ana Sayfa Gündem 2 Ocak 2024 51 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇEVİK KUVVET VE ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, 2023 yılının son saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü yerleşkelerini ziyaret etti, personelin yeni yılını kutladı, görevlerinde üstün başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Vali Pehlivan; “2023 yılının nihayete erdiği bu son saatlerde sizlerle bir araya gelmekten ziyadesiyle memnuniyet duyuyoruz. Dört bir tarafı ateş çemberi olarak tanımlanan zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Etrafımızda çeşitli tehditler var. Bu tehditleri sizin gibi değerli vatan evlatlarının dirayeti, dik duruşu ve mücadelesiyle püskürtüyoruz.
Yakın zamanda Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit harekat bölgesinde Şehitlerimiz oldu. Orada Şehit olan kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum. Onlar nöbetlerini tutarken şehadet şerbetlerini içtiler. Nöbet, nerede olursa olsun vatan nöbeti, devlet nöbeti, millet nöbetidir. Aslolan sorumluluklarını harfiyen yerine getirerek görevin hakkını vermektedir. Siz de bunu en iyi şekilde yapıyorsunuz. Sınır boylarında, sınır ötesinde görevler çıkabiliyor ve sizler koşa koşa bu görevlere gidiyorsunuz. Aileleriniz de sizinle beraber o meşakkatli süreçleri yaşıyor ve dualarla yanınızda oluyor, destekleri ile sizlere moral veriyor. Bu vesileyle ailelerinize de şükranlarımı sunuyorum. Devletimiz bütün imkanlarıyla her zaman yanınızdadır. Milletimiz de dualarıyla her zaman sizlerin yanındadır. Bu sayededir ki bu coğrafyada bin yıldır sırtımız yere gelmiyor bundan sonra gelmeyecektir. Buna eminiz çünkü şanlı tarihimiz bizi buna söylüyor.
Cumhuriyetimizin 100. yılındayız bu vesileyle Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi saygı ve rahmetle yâd ediyorum.
Yakın coğrafyamızda Gazze‘deki yaşanan zulmün bir an önce son bulması için dua ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Devletimiz bütün diplomatik sahalarda gerekli mücadeleyi yapıyor.
6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremde bütün emniyet mensuplarımız görevler aldı. Emniyetimiz, Jandarmamız, Mehmetçiğimiz, devletimizin bütün kurumları ile birlikte oradaydı. Ben de Hatay Kırıkhan ilçesinde bir ay süreyle koordinatör olarak görev yaptım. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, depremi yaşayan bütün vatandaşlarımıza ve necip milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Yeni bir yıla giriyoruz Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle “Türkiye Yüzyılına” adım atıyoruz. İkinci yüzyılı, Türkiye Yüzyılı yapmak için canla başla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz, Allah ayağınıza taş değdirmesin. Sizleri şahsında bütün güvenlik birimlerimize 2024 yılında sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu, başarı dolu hayır ve iyilik dolu bir yıl diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette, Vali Ali Hamza Pehlivan, babası Muhittin Pehlivan, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster