İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 4 Nisan 2023 144 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ARPAR CATERING FİRMASI’NIN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren Arpar Catering firması tarafından OSB bünyesinde misafir edilen depremzede vatandaşlar,fabrika çalışanları ve iş insanlarının katılımıyla düzenlenen iftar programına katıldı.
Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan, “Bu yıl tabii her yıldan biraz daha farklı olarak hüzünlü bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Malumunuz büyük depremler yaşadık. Devlet ve millet olarak yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Bir yandan bir daha olmaması için dua ederken, bir yandan da devlet, millet kenetlenmesiyle, 81 vilayeti, 85 milyon insanıyla ülke olarak dayanışmamızı, birlik beraberliğimizi daha da pekiştiriyoruz.
Ramazan da buna en önemli vesilelerden birisidir. Mersin olarak deprem bölgesine çok yakın bir vilayetiz. Hem deprem bölgesine yardım gönderme hem de depremzede kardeşlerimizi burada misafir etme konusunda üzerimize düşeni İl olarak yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bu akşam da yine aramızda Antakya’dan misafirlerimiz var ki biliyorsunuz ben de 23 gün Kırıkhan’da koordinatör Vali olarak görev yapmıştım. İyi ki de bu görevi yapmak nasip oldu. Bu süreçte iş insanlarımız olarak yapmış olduğunuz katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, bu yardımlar gerçekten çok anlamlı. Sadece Hatay’a, Antakya’ya, Hatay’ın diğer ilçelerine değil, 11 vilayete 81 ilden olduğu gibi Mersin İlimizden de yardımlar gitti, gitmeye de devam ediyor.
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesindeyiz ve burada üretim yapan fabrikalarımızı sık sık ziyaret ediyoruz siz kıymetli iş insanlarımızla bir araya geliyoruz. İnşallah ürettikçe kazanacağız, ürettikçe kalkınacağız ve Mersin İli olarak da, ülke olarak da gelişim süreci içerisinde çok daha iyi noktalara hep beraber geliyoruz,geleceğiz.
Bu iftar programını hazırlayan ev sahibimize, Şemsa Hanım’a davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.
Ev sahibi firma sahibi Şemsa Öner de duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Arpar Catering firması; AR Group Holding’in bünyesinde yemek sektöründe faaliyet gösteren firmalarından biridir. 1996 yılında Bursa’da faaliyet göstermeye başlayan AR GROUP bünyesinde; ARPAR Catering şirketi, PARTEM Temizlik şirketi, ISD Güvenlik şirketi ve ARPET Petrol şirketi bulunmaktadır. Grup bünyesinde toplam 6 bin kişi istihdam edilmektedir.
İftar programına; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, firma sahibi Şemsa Öner, firma çalışanları, iş insanları ve depremzede vatandaşlarımız katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster