Ana Sayfa Gündem, Tarsus 9 Temmuz 2024 31 Görüntüleme

ALİ BOLTAÇ : “Uyumla, Huzurla, Memnuniyetle”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’tan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Ziyaret

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, kent genelinde yapılacak plan ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ali Boltaç, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’i makamında ziyaret ettim. Kentimize dair yapılacak plan ve çalışmalar üzerine görüştük. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Uyumla, huzurla, memnuniyetle…” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirerek, “Tarsus’u çok daha güzel günlere taşıyacağından emin olduğum Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç’ın ziyaretinden mutluluk duydum. Uyumla, birlik ve beraberlik içinde çalışarak hem Tarsus’umuzu hem Mersin’imizi Türkiye’nin yıldızı yapacağız,” dedi.

Başkan Boltaç ve Başkan Seçer, iki kentin de potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek adına birlikte hareket edeceklerini ve bu iş birliğinin Mersin ve Tarsus’a önemli katkılar sağlayacağını belirttiler. Her iki başkan da, kent sakinlerinin memnuniyetini ve refahını ön planda tutarak, uyum ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster