Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 25 Temmuz 2024 26 Görüntüleme

ALİ BOLTAÇ BASIN MENSUPLARIYLA, DÜZENLEDİĞİ RESEPSİYONDA BULUŞTU

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle, basın mensuplarına verdiği resepsiyonda bir araya geldi.

Tarsus Zorbaz Otel’de gerçekleşen resepsiyonda Başkan Boltaç, tüm basın mensuplarıyla bizzat ilgilenerek, tek tek soru cevap yaptı.
Başkan Boltaç basının yasalardan dolayı yaşadığı sıkıntıyı dile getirerek bununla ilgili çalışma yaptıklarını ve 1-2 ay gibi kısa bir süre içinde gerekli düzenlemeyi yapacaklarını aktardı.


24 Temmuz basından sansürün kaldırılışının 116. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak resepsiyona katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster