Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 24 Mayıs 2024 33 Görüntüleme

Akkoza’dan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Yusuf Nevruz’a Ziyaret

Akkoza Medya Grubu olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Yusuf Nevruz’u ziyaret ettik.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Yusuf Nevruz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatları doğrultusunda, özellikle cenazesi olan ailelere yakınlık, anlayış ve her türlü hizmette yanlarında olduklarını belirtti. Bu yaklaşımın, ailelerin acılı günlerinde onlara destek olmayı ve belediyenin yanlarında olduğunu hissettirmeyi amaçladığını ifade etti.

Yusuf Nevruz, yaklaşan bayram dolayısıyla mezarlıklarda ve camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Bu çalışmaların, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha huzurlu ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla yapıldığını vurguladı.

Görüşme sırasında, Yusuf Nevruz’un mezarlıkların bakımı ve düzeni konusundaki hassasiyeti ve titiz çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldık. Nevruz, ekiplerinin bayram öncesi ve sırasında özveriyle çalışarak vatandaşların her türlü talep ve ihtiyaçlarına hızlıca cevap verdiklerini belirtti.

Ziyaretimizde, Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu’na rejisörümüz Erdal Alakaş, Moderatörümüz Meryem Doğut ve Foto Muhabirimiz Esma Doğan eşlik etti.
Akkoza Medya Grubu olarak, Yusuf Nevruz’a bu kutsal ve zorlu görevinde başarılar diledik. Misafirperverliği ve verdiği detaylı bilgiler için kendisine teşekkür ettik.
Ziyaretimizin ardından, mezarlıkta yapılan çalışmaları yerinde inceledik ve bu titiz çalışmaların vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını gözlemledik.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster