İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 23 Ocak 2023 219 Görüntüleme

Akkoza Spor Özel canlı yayın stüdyo konuğumuz bu hafta, Musalla Gücü Spor Kulübü As Başkanı Sn. Yusuf GENGEÇ oldu

AKKOZA SPOR ÖZEL 3’Üncü Bölüm Canlı YAYINI TAMAMLANDI.
Akkoza Spor Özel canlı yayın stüdyo konuğumuz bu hafta, Musalla Gücü Spor Kulübü As Başkanı Sn. Yusuf GENGEÇ oldu.
Moderatörümüz Tufan Kenar’ın sorularını yanıtlayan Sn. Gengeç, Kısa süre önce kurulan Musalla Güzü Spor Kulübü hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta 17 transfer yapan Musalla Gücü Sk. Amaçlarının Bal ligi olduğunu, Kulüplerinde Futbolun yanı sıra Güreş Takate ve Judo gibi bir çok spor branşının olduğunu, Güzel kentimiz Tarsus’un en güzel spor kulüplerinden olduğunu, Amaçlarının Tarsus sporuna katkılı olmak olduğuna değindi.
Programın akışında Modaretörümüz Tufan Kenar Haftanın 3 sporcusu analizinde ise, Tarsus İdman Yurdu Kalecisi Mercan Salık, Futbolcu Devrim Altın ve Kayra Can Yavuzu analiz etti.
Program akışımızın sonunda ise Tarsus İdman Yurdunu PANORAMA yapan Tufan Kenar, Tarsus’ta stadyum sorunu için Spor İl ve İlçe Müdürlerine, Belediye Başkanlarına çağrıda bulundu.
Program akışında yer verdiğimiz Amatör Futbol gruplarında ise, Süper Amatör A Grubu, Süper Amatör B Grubu ve Birinci Amatör C Gurubunun Mac sonuçlarını puan durumlarını yorumladı.
Programın sonunda Akkoza Medya Grubu Ceo’muz Hasan Selenoğlu ile sohbet ettiler.
Canlı Yayını İzlemek için Facebook Linki : https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/543216447748154
Canlı Yayını İzlemek için Youtube Linki : https://www.youtube.com/watch?v=j6DD9Vyi-xA

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster