Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 12 Haziran 2024 38 Görüntüleme

Akkoza Medya’ya Ziyaret

Tarsus’un tanınmış iş insanlarından Fikri Kablan, Ali İşidoğru ve Ömer Yalçın, Akkoza Medya Grubu’muzu ziyaret etti

Ziyaret kapsamında, Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile bir araya gelen iş insanları, Tarsus’un gündemi ve bölgedeki gelişmeler hakkında kapsamlı bir sohbet gerçekleştirdiler.
Görüşmede, Tarsus’ta yaşanan son gelişmeler, siyasi hareketliği, iş dünyasının karşılaştığı fırsatlar ve zorluklar, yerel ekonominin durumu ve gelecekteki projeler ele alındı. Hasan Selenoğlu, Tarsus’un gelişimi için iş dünyası, siyasiler ve medya arasındaki güçlü iletişimin önemine dikkat çekti.
Karşılıklı iyi dileklerle sona eren görüşmede, Hasan Selenoğlu ve Erdal Alakaş, Fikri Kablan, Ali İşidoğru ve Ömer Yalçın’a ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster