Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 23 Mayıs 2024 41 Görüntüleme

AKKOZA MEDYA GRUBU’NDAN FERDA ARAS’A ZİYARET

Akkoza Medya Grubu Olarak, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Avukat Ferda Aras’ı Ziyaret Ettik

Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu, Çağdaş Destekleme Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Avukat Ferda Aras ile Avukatlık mesleği, Tarsus gündemi ve ÇYDD Tarsus Şubesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında sohbet gerçekleştirdi.


Akkoza Medya Grubu CEO’muz Hasan Selenoğlu’na ziyaretinde; Akkoza Medya Rejisörümüz Erdal Alakaş, Moderatörümüz Meryem Doğut ve Foto Muhabirimiz Esma Doğan eşlik etti.

Akkoza Medya Grubu olarak, Çağdaş Destekleme Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Avukat Ferda Aras’a misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster