Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Köşe Yazarları, Tarsus, Yaşam 27 Mayıs 2024 57 Görüntüleme

Akkoza Köşe Yazarları – Erdal Alakaş – Tarsus Kadın Korosu

Tarsus Kadın Korosu Yine Alkışları Topladı. Tarsus’ta faaliyet gösteren Tarsus Kadın Korosu, özellikle yaptıkları konserlerde toplumsal olaylara da dikkat çekmeleriyle biliniyor
Geçtiğimiz günlerde Tarsus Cinköy İlköğretim ve Ortaokulu’nun mezuniyet törenine de destek oldular. Tarsus Kadın Korosu’nun desteğiyle gerçekleşen mezuniyet törenine, Tarsus Kadın Korosu Başkanı ve Şefi Duygu Gökayaz ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak öğrencilere destek verdi.
Mezuniyet töreni tek kelime ile harikaydı. Gözlerimle gördüm, mezun olan öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden belli oluyordu. Beni yakından tanıyanlar bilir, kadın ve çocukları her zaman ayrı bir yerde tutmuşumdur.
Bu nedenle, Tarsus Kadın Korosu şefi Duygu Gökayaz nezdinde tüm Tarsus Kadın Korosu üyelerine bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarını yakından takip ediyorum.
Son olarak bu tür faaliyetlerinde artmasını temenni ediyorum.
Kendinize iyi bakın Esen Kalın.
Erdal Alakaş – Akkoza Medya Grubu – Akkoza Gazetesi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster