İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kadın, Kültür, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 1 Eylül 2023 122 Görüntüleme

AKKOZA GÜNDEM ÖZEL CANLI YAYIN KONUĞU TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN OLDU

Akkoza Medya Grubu olarak, gündeme dair önemli konuların ele alındığı “Akkoza Gündem Özel “canlı yayın programı konuğu Tarsus Belediye Başkanı Doktor Haluk Bozdoğan oldu.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile yaklaşık 3 saat süren programımızda Tarsus Belediyesi’nin yürüttüğü projelerinden, sorunlarına kadar birçok konu konuşuldu. Başkan Bozdoğan Akkoza medya Grubumuzun hazırladığı ve seyircilerimizden gelen tüm soruları samimiyetiyle cevapladı.
HALUK BOZDOĞAN ‘A BİR PARTİDEN GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI TEKLİFİ GELDİ
Akkoza Medya Grubu olarak son dakika haberi olarak edindiğimiz bilgiye göre Başkan Bozdoğan ‘a “x” Partiden genel başkan yardımcılığı teklif edildiği idi. Başkan Bozdoğan ‘a sorduğumuzda ise konunun doğru olduğunu, CHP ‘li olmaktan gurur duyduğunu fakat başka bir parti ile işinin olmayacağını belirtti.
“Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi adlı tiyatro oyununu 30 binden fazla insan izledi.”
Sayın Bozdoğan amacımız Mahallelerimize, köylerimize her yere tiyatro oyununu sevdirmek ve sanattaki üretkenliği, toplumsal olarak ortaya koymaktı, dedi.
“Tarsus Çok Güzel Bir Sahile Kavuşuyor”
Tarsus Beyaz Kum Plajı ile ilgili, ”Tarsus Halkının 7 dakikada plaja gidilecek şekilde projemizi yaptık ve Tarsus çok güzel bir plaja kavuşacak ”dedi.
Tarsus Yat Limanı Koordinatörü Umut Çakırhan’ a da ayrıca teşekkür eden Sayın Bozdoğan, Sayın Çakırhan’ın hiçbir çıkarı olmadan sadece Tarsus için çabaladığına da değindi.
“Tarsus’un Maalesef Master Planı Yok”
Göreve ilk geldiğinde sokak ve cadde sağlamlaştırılmasını yapmak olduğunu belirten Sayın Bozdoğan, Mersin Belediyesinin Tarsus’taki çalışmaları için, İlçe Belediyesi olarak sadece kentin sorunlarını toparlayabilmek olduğunu belirtti.
Tarsus ‘ta ki işsizlik konusunu sorduğumuzda ise Sayın Bozdoğan, sadece Tarsus Belediyesine personel almadıklarını ayrıca kendilerine başvuran kişileri fabrikalara, Organize Sanayi Bölgesi’ne yönlendirdiklerini belirtti.
Başkan Dr. Haluk Bozdoğan ile ; Dra-Masal tenis Eğitim Projelerinden, kaçak yapılanmaya, sokak köpekleri sorunundan, yapımı devam eden Köpek Barınma Yeri ve Hayvan Hastanesine, Tarsus İdman Yurdu’ndan, okula giden çocuklar için yapacakları yardımlarına, kentsel dönüşümden, Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri ile yaşadıkları problemlere, yapımı devam eden oto galericiler sitesinden, yapılması planlanan açılışlara, Tarsus’taki ulaşım probleminden, tarım çalışmalarına kadar bir çok konuyu konuştuk .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster