Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Spor, Tarsus 22 Temmuz 2024 59 Görüntüleme

Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız Tarsus’ta Halı Saha Maçı Yaptı!

Akdeniz Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Tarsus Barbados mahallesindeki halı sahada DEM Parti Tarsus İlçe Teşkilatı ile bir halı saha maçı yaptı.

Maçın heyecanına Tarsus Belediye Başkan yardımcımcısı Şerif Durmaz, Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Aykut ve DEM Parti İlçe Teşkilatı üyeleri de katıldı.
Maç sırasında mahalle sakinleri de yoğun ilgi göstererek Hoşyar Sarıyıldız ve DEM Parti üyelerini coşkulu sloganlarla desteklediler.

Maçın bitiminde ise Hoşyar Sarıyıldız, DEM Parti ile birlikte bu tür sportif faaliyetlerde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarıyıldız, sporun birleştirici bir güç olduğunu ve bu tür etkinliklerin mahalle sakinleri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmeye katkıda bulunduğunu vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster