Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 2 Aralık 2023 95 Görüntüleme

AK Parti Tarsus İlçe Yönetimi, Tarsus Basını ile Tanışma ve Kahvaltı Etkinliğinde Buluştu

AK Parti Tarsus İlçe Yönetimi, 1 Aralık 2023 Cuma günü, saat 09.30’da partililer ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Etkinlik, Şelale Mevki Uygulama Otelinde düzenlenen kahvaltıyla gerçekleşti.
AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar, etkinliği, yönetim kurulu üyelerini, partilileri ve basın mensuplarını bir araya getirerek tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlediklerini belirtti.
Uyar, yaptığı konuşmada; “Protokol havasında geçmesin, bir tanışma, bir kaynaşma yemeği olsun istedik. Sevgili basın mensupları, burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Protokol konuşması da yapmak istemiyorum. Hepiniz bizim abilerimiz, ablalarımızsınız, kardeşlerimizsiniz. Bu şehir için önemli kişiliklersiniz. Doğru bilginin kamuoyuna ulaşmasında en önemli köprüler sizlersiniz.


İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte bu kent için çalışıp, bu kente olumlu ve unutulmaz hizmetleri birlikte bırakacağız. Hepinizden Allah razı olsun. Tekrar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
İnşallah bir sonraki toplantımızda soru-cevap tarzında bir uygulama yapacağız. Buradaki asıl amacımız, yönetici arkadaşlarımızın sizlerle daha çok kaynaşması ve tanışmasıydı.
Burada olduğunuz için ben şahsen çok mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum. Tekrardan çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun” dedi.
Etkinlik, samimi atmosferiyle dikkat çekerken, katılımcılar arasında olumlu bir enerjiyle geçen kahvaltı, ilçe yönetimi, partililer ve basın mensupları arasındaki iletişimi güçlendirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster