İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 9 Nisan 2024 53 Görüntüleme

AK PARTİ TARSUS İÇE BAŞKANLIĞI “BAYRAMLAŞMA PROGRAMI” DÜZENLEDİ

Tarsus’ta, Ak Parti’nin düzenlediği bayramlaşma programı, 9 Nisan 2024 Salı günü saat 13.00’te Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda bir araya gelen partililer, birbirleriyle bayramlaşarak sevgi ve dayanışma ortamını pekiştirdi.
Tarsus Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu, İl Sekreteri Ufuk Deniz, Tarsus İlçe Koordinatörü Cuma Gündoğdu, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yurtoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Apak gibi önemli isimlerin katıldığı programa, partililerin yoğun ilgisi gözlendi. Her biri, partililerin bayramını en içten dilekleriyle kutlayarak birlik mesajları verdi.
Konuşmalar sırasında, partililer arasında birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, partinin geleceğe yönelik kararlılığı ve hedefleri ön plana çıkarıldı.
Ak Parti Tarsus Teşkilatı, bayramlaşma programıyla bir kez daha partililer arasındaki bağları güçlendirirken, geleceğe dair umut dolu mesajlar verdi. Programın başarılı geçtiği ve katılımcıların memnuniyetinin yüksek olduğu belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster