Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 27 Ağustos 2024 32 Görüntüleme

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever Tarsus’ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu ve beraberindeki heyet, Tarsus’ta çeşitli kurum ve kuruluşlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ilk durağı Tarsus Kaymakamlığı oldu. Mustafa Sever, Abdurrahman Altınsucu, İlçe Koordinatörü Cuma Gündoğdu, Meclis Üyeleri ve İlçe Yöneticileri, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü makamında ziyaret ederek ilçedeki güncel konular üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Ardından heyet, Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada:”Misafirperverlikleri için tüm oda başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Tarsus Traktörcüler Sitesi’ne yapılan ziyaretle devam eden programda, heyet site esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, esnafın sorunları ve talepleri dinlendi. Görüşmenin sonunda: “Misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuşuldu.

Heyet daha sonra Tarsus Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlerle yapılan buluşmada, merkezin çalışmaları hakkında bilgi alındı ve gençlerin talepleri dinlendi. Ziyaretin ardından, “Misafirperverlikleri için Tarsus Gençlik Merkezi Müdürümüz Sn. Mehmet Öztürk’e minnettarlığımızı ifade ediyoruz” denildi.

Son olarak Tarsus Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden heyet, Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü ve muhtarlarla bir araya geldi. Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, “Misafirperverlikleri için Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. Mustafa Naci Güllü’ye ve tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde dile getirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster