Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 17 Eylül 2024 12 Görüntüleme

AK Parti Milletvekilleri Tarsus’ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, bugün Tarsus’ta çeşitli temaslarda bulundu

Ziyaret programı, AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığı’nda başladı. Milletvekilleri Zenbilci ve Şahin, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Heyet, Tarsus’ta esnaf ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretin ardından 2017 yılında şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Üsteğmen Ozan Olgu Köreke ve 1993 yılında Bitlis’te şehit olan Jandarma Komando Er Vedat Yılmaz’ın ailelerine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Şehitlerin anne ve babalarıyla yakından ilgilenen milletvekilleri, şehit ailelerine başsağlığı ve minnet duygularını iletti.


Ziyaretlerin bir diğer durağı Tarsus Engelliler Platformu oldu. Heyet burada, platform üyeleri ve engelli vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyarete, Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan, Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik ve Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ev sahipliği yaptı. Program kapsamında dualar okunurken, engelli vatandaşların yaşadıkları sorunların çözümü için çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster