Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 16 Eylül 2023 105 Görüntüleme

Ahilik Haftası Münasebetiyle “İslam’da İş ve Ticaret Ahlâkı”Konulu Konferans Düzenlendi

Tarsus İlçe Müftülüğü konferans salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Dr. Muhlis Akar Ahilik Haftası münasebetiyle ‘İslam’da İş ve Ticaret Ahlâkı’ temalı konferans verdi.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Kur’an tilâveti ile devam etti. Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, açılış konuşmasında DİB Başkanlık Müşaviri Dr. Muhlis Akar’a ve programa katılanlara teşekkür ederek konferansın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Mersin İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun’un Selamlama konuşması ile devam eden program sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Dr. Muhlis Akar’ın konferansı ile devam etti. Konferans çiçek takdimi ile sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster