Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 28 Mayıs 2024 44 Görüntüleme

AFET SONRASI MAĞDURİYETLER GİDERİLDİ

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN HIZLI ÇÖZÜM: KÖY YOLLARI YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI

Tarsus Belediyesi, kentte etkili olan aşırı yağış ve dolu nedeniyle meydana gelen taşkın ve su baskını sonrası hasar alan köy yollarının bakımı gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sayesinde vatandaşların mağduriyetleri giderildi.

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Çokak, Çavuşlu ve Koçmarlı Mahallesi’nde tahrip olan köy yolları yenilendi. Tarsus genelinde ilk andan itibaren vatandaşların yardımına koşan Tarsus Belediyesi bozulan yolların tespitini yaptı, ardından temizleyerek onarımını gerçekleştirdi.

YOLLAR DÜZGÜN, VATANDAŞ MEMNUN

Mahalle sakinleri, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde ulaşımın kısa sürede normale dönmesinden dolayı Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a teşekkürlerini iletti.

Ekipler, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ve bakım çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster