Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 17 Ekim 2024 7 Görüntüleme

Adile Onbaşı Lisesi’nde Çorba İkramıyla “Devletin Eli, Sofranın Bereketi” Projesi Devam Ediyor

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından başlatılan “Devletin Eli, Sofranın Bereketi” projesi kapsamında, lise öğrencilerine yönelik çorba ikramı etkinliği devam ediyor. Proje, gençlere yardımlaşma, dayanışma ve toplumsal sorumluluk bilinci kazandırmayı amaçlıyor.

16 Ekim 2024 Çarşamba günü Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, Tarsus Kaymakamlığı himayesinde Türk Kızılayı ve Tarsus Müftülüğü’nün iş birliğiyle organize edildi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde düzenlenen çorba ikramı, öğrencilerin ders öncesinde sıcak bir çorba ile güne başlamalarını sağlıyor.

Etkinlik, hem öğrencilerin fiziksel ve ruhsal güçlenmesine katkı sağlıyor hem de toplumsal dayanışmayı pekiştiriyor

Milli değerlere bağlı, yardımlaşma ruhunu benimsemiş bireyler yetiştirilmesine yönelik atılan bu adım, toplumda olumlu bir etki yaratmayı hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster