Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yazarlar 31.05.2024 95 Görüntüleme

ADD Tarsus ve TARSADER’den Kitap Tanıtım ve İmza Günü

Tarsus Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Tarsus Kent Kültür Sanat Tanıtım Derneği (TARSADER) işbirliğiyle yazar Abdullah Toroslu’nun “Deyimlerin Öyküsü” adlı kitabının tanıtım ve imza günü düzenlendi.

Etkinlik, 30 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da ADD Tarsus İlçe binasında gerçekleşti.
Bu anlamlı etkinlik, edebiyatseverleri bir araya getirirken, katılımcılar ünlü yazar Abdullah Toroslu ile tanışma fırsatı buldu. “Deyimlerin Öyküsü” kitabının tanıtımı ve imza günü, edebi içeriklere ilgi duyanlar için keyifli anlar yaşattı. Toroslu, kitabıyla ilgili detayları paylaşıp, okuyucularıyla sohbet etti ve kitaplarını imzaladı.

ADD Tarsus Şubesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, edebiyat dünyasına ve kültürel etkinliklere olan ilgiyi artırmayı amaçladı. Organizasyonda, katılımcılar hem yeni bir kitabı keşfetmenin hem de yazarın düşüncelerini doğrudan dinlemenin heyecanını yaşadılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster