Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 13 Eylül 2024 25 Görüntüleme

Abdurrahman Altınsucu :”CHP’nin Yönetim Anlayışı Haksızlık ve Hukuksuzluklardan İbarettir”

“AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu’dan “Çarpıcı İddialarla Dolu, Kamuoyuna Açıklama”

Tarsus Belediyesine Gelen Haciz Olayına İlişkin Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu Kamuoyuna açıklama yaptı. İşte O Açıklama ;

“11.09.2024 tarihinde işçilerin tazminat alacakları ödenmediği için Tarsus Belediyesinde işçilerin alacaklarının tahsili kapsamında haciz işlemleri yapılmıştır. Öncelikle, yapılan icra işlemlerinde alacaklıların avukatı olmadığımızın bilinmesini isteriz.

Kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla belediyenin önüne gittiğimizde orada bulunan kişiler açıklama yapmamıza engel olmaya çalışarak bizi uzaklaştırmak istemişlerdir.
Bunun üzerine orada bulunan belediye yetkililerine “ Bu arkadaşlar bizim açıklama yapmamıza engel olamaz bu adamları belediyenin kapısından içeri alacaksınız, bizde açıklamamızı yapacağız.” şeklinde beyanda bulunulmuştur.

Sen polislere talimatı mı veriyorsun sorusuna direkt olarak videoda “Hayır” cevabı vermemiz sözümüzün belediye yetkililerine söylendiğinin açık ispatıdır.
Ancak karşı taraf elindeki görüntüleri kesip kırpıp suretiyle her zamanki gibi olayı çarpıtarak, CHP idaresindeki Tarsus Belediyesinin hacizlik duruma düşmesini örtbas etme çabasına girmiştir.

Mahkeme basmakla mahir olanlar, Devlet büyüklerimize ve ordumuza hakaret etmekte mahir olanlar, her türlü yalanı mahirce söyleyenler bu millete hukuk dersi veremezler.
Yalanda başarılı olan mahirlerin şu soruların cevabını vermesini istiyoruz;

-Tarsus Belediyesi CHP döneminde neden işçilerin tazminatlarını ödemedi ve hacizlik oldu ?
-Önceki dediğiniz dönemin, belediye başkanı da CHP’li değil miydi?
-Sizin önceki belediye başkanınız size neden rant konusunda çok mahir ve başarılı olduğunuzu söyledi?
-Tarsus Belediyesinde CHP döneminde bu kadar adli makamlara intikal eden usulsüzlükler varken neden hiç sesiniz çıkmadı?

Tarsus Belediyesinin tarihinde ilk defa CHP döneminde malları haczedilmiştir. İşçilerin maaşları ve tazminatları ödenmediği gibi çalışanlara sayısız mobbing uygulanmaktadır.
Sözün özü CHP’nin yönetimi anlayışı haksızlık ve hukuksuzluklardan ibarettir. Mağdur edilen ve hakları ödenmeyen işçilerin yanında olmaya haklarını savunmaya devam edeceğiz.

Tarsus Belediyesini bu hale düşüren iş bilmezlerin kamuoyunun vicdanına ve takdirine havale ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster