İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 9 Şubat 2023 156 Görüntüleme

BİR ALKIŞTA ‘NURCAN YILDIZ ve GÖNÜLLÜ OLARAK ÜRETİME GEÇİP, DEPREMZEDELERE GİYİM ÜRETEN TARSUSLU KADINLARA’

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn. Nurcan Yıldız, depremzede çocuklarımız için tamamen gönüllü kadınlarımızdan oluşan ekiple depremzedelere özel yardım üretimine geçti. Tarsus Yıldız Ambalaj ve Okul İzmir Moda Evi atölyelerinde depremzedelerin ihtiyaca göre giyim üretimine başladı.
Nurcan Yıldız Akkoza mikrofonlarımıza şunları söyledi : Deprem dolayısıyla, böyle bir felaketin olduğunu duyduğumuz andan itibaren, kendi çapımızda nasıl yardım edebilir dedik.
Elimizden geldiğince depremzedelere ürünler gönderdik. Bugünde (9.02.2023) burada bir çağrı yaptık, makine kullana bilecek dikiş dike bilecek tamamen gönüllülük esasına dayılı deprem zedelerin küçük çocukları için hep beraber giysi üretmeye geçtik.
Bugünde (9.02.2023) iç çamaşırı ihtiyacı olduğunu duyduk ve bugün hep birlikte üretime geçtik. Tüm Deprem bölgemize nasıl destek verebiliriz onun derdindeyiz.İhtiyaç olduğu süre içerisinde biz bu çocuklar için giyim ve iç çamaşırı üretmeyi sürdüreceğiz. Dün gönderdiklerimiz kendi depolarımızda ve stoklarımızda olan ürünlerdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanlığımızın duyurduğu yardım kampanyasına hemen ürettiklerimizi paketlemeye başladık ve deprem bölgelerine yolladık.
Yardımlarımız sadece giyim üzerine de değil, ayrıca yarında (10.02.2023) Hatay’a gidiyoruz sıcak çorba, bot, çorap, ıslak mendil, temel gıda ve sularını götüreceğiz dedi.Nurcan Yıldız ben normalde dış giyimciyim, okul kıyafeti üretiyorum, ama ülkemizdeki felaketten dolayı ihtiyaç neyse üretmeye devam edeceğiz diyerek vurguladı.
Son olarak Nurcan Yıldız ‘ Bu yaşanan felaket ülkemizi tek yürek yaptı. Ben buradan gönüllülük esasıyla buraya gelen, atölyemizde üretim yapan tüm kadınlarımızın yüreğinden öpüyorum ederek teşekkür etti.
Haberin videosu özel röportajı bugün gün içinde YouTube Akkoza Medya kanalımızda yayında olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster