Ana Sayfa Eğitim, Gündem 24 Ekim 2024 18 Görüntüleme

Tarsus MTA Lisesi’nde Öğrencilere Sıcak Çorba Dağıtımı Gerçekleştirildi

“Devletin Eli, Sofranın Bereketi” Projesi Kapsamında Bu Hafta Tarsus MTA Lisesi’nde Çorba İkramı Gerçekleşti

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından başlatılan “Devletin Eli, Sofranın Bereketi” projesi kapsamında, lise öğrencilerine yönelik çorba ikramı etkinliği devam ediyor. Proje çerçevesinde, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir etkinlik düzenlendi.

Tarsus Kaymakamlığı himayesinde gerçekleştirilen bu etkinlik, Türk Kızılayı ve Tarsus Müftülüğü’nün iş birliği ile organize ediliyor.


Etkinlik, öğrencilerin ders öncesi sıcak bir çorba ile güne başlamalarını sağlıyor ve hem fiziksel hem de ruhsal anlamda güçlenmelerine yardımcı oluyor

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, etkinliğin öğrencilerin okula bağlılıklarını artıracağını ve onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunacağını belirtti. Proje kapsamında çorba ikramı, yıl sonuna kadar Tarsus’taki 14 farklı lisede her hafta düzenli olarak devam edecek.

Etkinlik, sabah saat 07.30’da, öğrencilerin derse başlamadan önce sıcak çorba ile buluşmasıyla gerçekleşiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster