Ana Sayfa Gündem, Siyaset 23 Ekim 2024 8 Görüntüleme

Abdurrahman Altınsucu :”Durmak Yok, Yola Devam”

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu, Seçim Sonrası İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Avukat Abdurrahman Altınsucu, güven tazeledikten sonra, ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak yeni dönemin çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Toplantıda, Tarsus ve çevresi için planlanan projeler masaya yatırılırken, teşkilatın yeni dönem hedefleri ve stratejileri de belirlendi.

AK Parti’nin Tarsus’ta güçlü teşkilat yapısıyla uzun yıllardır aktif bir şekilde hizmet verdiğini belirten Altınsucu, yeni dönemde de bu ivmenin korunacağını ve ilçeye yönelik önemli projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Altınsucu, yönetim kurulu toplantısında yapılan istişarelerde, vatandaşların taleplerinin öncelikli olduğunu ve bu doğrultuda hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.


Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Altınsucu, şu ifadelere yer verdi:“Kongremiz sonrasında yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Tarsus’umuza güzel hizmetler yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplantımızın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Altınsucu’nun yeniden başkanlığa seçilmesi, parti teşkilatında memnuniyetle karşılanırken, Tarsus için planlanan yeni çalışmaların yakın zamanda hayata geçirilmesi bekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster