Ana Sayfa Gündem 22 Ekim 2024 3 Görüntüleme

Çamlıyayla Kaymakamı Tayfun Yılmaz’a Veda Yemeği Düzenlendi

Çamlıyayla Kaymakamı Tayfun Yılmaz onuruna düzenlenen veda yemeği, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, ilçe kurum amirleri ve belediye personelinin katılımıyla gerçekleştirildi

Görev süresi sona eren Kaymakam Yılmaz, 6 aylık süreçte ilçede bulunmaktan ve Çamlıyayla’ya hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Tayfun Yılmaz, uyumlu çalışmaları ve ilçeye katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu’ya, kurum amirlerine, memurlara ve işçilere teşekkürlerini iletti

Görev süresi boyunca elde edilen başarıların, ekip çalışmasının bir ürünü olduğunu vurgulayan Yılmaz, Çamlıyayla halkına da misafirperverlikleri ve destekleri için minnettar olduğunu belirtti.


Çamlıyayla’nın yeni kaymakamı Veli Avcı ise, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü görevine başlayacak

21 Mayıs 1993 tarihinde Antalya’nın Manavgat ilçesinde doğan Kaymakam Veli Avcı, ilk ve orta öğrenimini Manavgat’ta tamamladı. 2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Avcı, 2020 yılında İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Karaman’da kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster