Ana Sayfa Gündem, Tarsus 22 Ekim 2024 3 Görüntüleme

Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi 3. Geleneksel Kahvaltı Programını Düzenledi

Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği geleneksel kahvaltı programını, Şeyh Hatim Türbesi’nde gerçekleştirdi

Programa mahallede yaşayan yaşlılar ve gençler katıldı. Etkinliğin amacı, gelenek ve görenekleri unutturmamak, nesiller arası bağı güçlendirmek ve yaşlılardan gençlere tecrübelerini aktarmalarını sağlamak olarak belirtildi.

Kadın Komisyonu Başkanı Aylin Mantaş, yaptığı açıklamada, kahvaltı programının ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini ve Dernek Başkanı İzdesir Keklik’in büyük katkılar sağladığını ifade etti. Mantaş, programın düzenlenmesine katkı sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Gençlik Kampı Sorumlusu Tufan Dokucu, Alev Güzellik Merkezi’nden Alev Taşoğlu ve kahvaltı çeşitlerini hazırlayan Kadın Komisyonu üyelerine de teşekkür etti.


Programa, Kilikya Nehir Derneği Genel Başkanı Muhsin Uğurel, Tarsus Şube Başkanı İzdesir Keklik, Yenişehir Şube Başkanı Murat Özkoku, Mersin Kadın Komisyonu Başkanı Seval Oran Temircu, Tarsus Belediye Meclis Üyesi ve Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan, ÇYDD Tarsus Şube Başkanı Av. Ferda Aras ve birçok mahalle sakini katılarak destek verdi.

Etkinlikte yaşlılar ve gençler bir araya gelerek hoş sohbetler eşliğinde zaman geçirdiler. Aylin Mantaş, bu tür organizasyonlarla hem gelenekleri yaşatmayı hem de toplumda dayanışmayı artırmayı hedeflediklerini belirterek tüm katılımcılara ve destek verenlere teşekkür etti

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster