Ana Sayfa Gündem, Tarsus 21 Ekim 2024 21 Görüntüleme

Semih ÖZSU:”21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun”

TADER Genel Başkanı Semih Özsu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Başkan Özsu, gazeteciliğin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin halkın haber alma özgürlüğünü sağlamak adına büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti.

Özsu, açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“Gazeteciler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Kamu yararını gözeterek, haber alma özgürlüğü ve ifade hürriyetinin kamusal alanda doğru şekilde yayılmasını sağlarlar. Zorlu çalışma koşullarını ve uzun saatleri önemsemeden, dünyanın her köşesinden doğru bilgiyi topluma ulaştırmak için büyük bir emek harcarlar.”

Başkan Özsu, bu önemli görevi yerine getirirken hayatını kaybeden basın çalışanlarını da unutmayarak, “Ebediyete intikal eden gazetecilerimizi ve basın şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tüm değerli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum,” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster