Ana Sayfa Gündem, Tarsus 21 Ekim 2024 5 Görüntüleme

Damlama Mevkiinde Otoyolda Servis Aracı Yandı

Tarsus’ta otoyolda seyir halindeki bir servis aracı, motor kısmından alev alarak yandı

Olay, Tarsus Damlama mevkiinde, otoyolun Adana istikametinde meydana geldi. Yabancı uyruklu sürücü Y.E.S.’nin kullandığı 63 MA 2131 plakalı, boş olduğu öğrenilen servis aracı, henüz bilinmeyen bir nedenle motor bölümünden yanmaya başladı.

Durumu fark eden sürücü, aracı güvenlik şeridinde durdurarak yangına müdahale edilmesini sağladı. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak araç kullanılamaz hale geldi.

Yangın sırasında herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, araçtan yükselen alevler yol kenarındaki çalılık alana sıçradı. İtfaiye ekipleri bu alanda da yangına müdahale ederek alevlerin yayılmasını önledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster