Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus 14 Ekim 2024 11 Görüntüleme

Sema Tüfekçi Resim Sergisi, Bugün Sanatseverlerle Buluşuyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen Sema Tüfekçi Resim Sergisi, 101. yıl kutlamaları kapsamında sanatseverlerle buluşuyor

Serginin açılışı, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek kokteyl ile Mehmet Bal Sanat ve Resim Galerisi’nde yapılacak. Bu özel etkinlikte, sanatçı Sema Tüfekçi’nin eserleri sergilenecek ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Sergi, 30 Ekim 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Sanatseverlerin kaçırmaması gereken bu etkinlikte, doğanın büyüleyici güzelliklerini yansıtan eserler ön planda olacak. Sema Tüfekçi’nin doğa temalı çalışmaları, suyun ve doğanın dinginliği ile insanı adeta huzura davet ediyor. Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi sloganıyla dikkat çeken sergi, sanat dünyasına önemli bir katkı sunacak. Tüm sanatseverler, bu anlamlı sergiye davetlidir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster