Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 14 Ekim 2024 12 Görüntüleme

Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi, Türkiye Münazara Ligi’nde Mersin Birincisi Oldu

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Münazara Ligi Yarışması’nda büyük bir başarıya imza atan Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi, Mersin birincisi olarak adını zirveye yazdırdı

Samet Önal ve Utku Aktaş adlı öğrencilerden oluşan takım, gösterdikleri üstün performansla hem öğretmenlerinin hem de ilçenin gurur kaynağı oldu. Bu önemli başarı ile takım, Bölge Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, öğrencilerin elde ettiği bu büyük başarının ardından bir açıklama yaparak, mutluluğunu paylaştı. Anteplioğlu, “Kıymetli öğrencilerimiz Samet Önal ve Utku Aktaş’ı yürekten kutluyoruz. Türkiye Münazara Ligi’nde böylesine önemli bir başarıya imza atmaları hepimizi gururlandırdı. Ayrıca, öğrencilerimizin bu başarısında büyük pay sahibi olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fahri Sarıkaya’ya emekleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster