Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 14 Ekim 2024 8 Görüntüleme

Maç Sonu : Tarsus İdman Yurdu, Keçiborlu Deplasmanından Puan Çıkartamadı. 2-1 Mağlup Oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup 2. hafta karşılaşmasında, Tarsus İdman Yurdu deplasmanda Keçiborlu Belediye Spor ile karşı karşıya geldi
 Maçın başında etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz, ilk yarının sonlarına doğru, 42. dakikada kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Keçiborlu Belediye Spor, 52. dakikada bulduğu golle skoru 2-0’a taşıdı. Ancak mücadelesini sürdüren Tarsus İdman Yurdu, 72. dakikada bulduğu golle farkı bire indirmeyi başardı ve skoru 2-1’e getirdi.
Maçın ilerleyen dakikalarında eşitlik arayışını sürdüren temsilcimiz, 81. dakikada futbolcusunun gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda mücadeleye devam eden Tarsus İdman Yurdu, skoru değiştiremedi ve sahadan 2-1 mağlup ayrılarak Keçiborlu deplasmanından puansız döndü.
Bu sonuçla Tarsus İdman Yurdu, ligde ikinci hafta sonunda istediği çıkışı yakalayamadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster