Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 9 Ekim 2024 13 Görüntüleme

Tarsus Belediyesi’nden Kadınlara Destek Ziyareti

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşlarla birebir temas kurarak onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.

Tarsus Belediyesi’nin yürüttüğü “Tarsus Belediyesi Her Zaman Yanınızda, Birlikte Güçlüyüz” projesi kapsamında, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yeni Mahalle’de vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında evlere konuk olan ekipler, özellikle kadınların haklarını savunmak, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve sosyalleşme fırsatlarını artırmak için neler yapılabileceğini vatandaşlarla detaylı bir şekilde görüştü.

Belediye yetkilileri, bu sıcak buluşmalarda kadınların dile getirdiği istek ve taleplerin titizlikle not alındığını ifade ederek, kadınların sosyal hayatta daha aktif rol alabilmesi için gereken her adımın atılacağını vurguladı. Yetkililer, “Kadınlarımızın istek ve taleplerini not aldık. Her zaman yanlarında olarak, onları destekleyerek daha güçlü ve eşit bir toplum inşa etmek için birlikte adımlar atıyoruz.” dedi.

Proje kapsamında kadınların toplumdaki yerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten belediye yetkilileri, bu ziyaretlerle hem kadınların sesine kulak verildiğini hem de belediye ile vatandaş arasında köprü oluşturulduğunu ifade etti. Kadınların sosyalleşmesini ve dayanışmasını artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceği belirtilirken, bu tür projelerle kadınların daha güçlü bir şekilde topluma kazandırılmasının hedeflendiği dile getirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster