Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 3 Ekim 2024 6 Görüntüleme

Tarsus Müzesi’nde “Yaza Veda” Konseri Düzenlendi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’ne bağlı Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü sanatçıları, “Yaza Veda” temalı bir konserle sanatseverlerle buluştu. Etkinlik, 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 14:00’te Tarsus Müzesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğin ev sahipliğini Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper yaptı.
Konserde; Piyanoda Tuğçe Göksal sahne alırken, solist sanatçılar Soprano Ayşin Dilara Kaymak, Alto Viktoriia Medunka, Tenor Hakan Bölükbaşı ve Bariton Andrei Yevtushenko yer aldı.
Sanatçılar, geniş repertuarlarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Konserde birbirinden güzel opera dünyasının sevilen parçalarına yer verildi.
Müze atmosferinde gerçekleşen konser, hem mekanın tarihi dokusuyla hem de müzikle birleşerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim sundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster