Ana Sayfa Gündem, Tarsus 1 Ekim 2024 26 Görüntüleme

Başkan Ali Boltaç, Şahin Mahallesi’nde Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Şahin Mahallesi’nde süren asfalt serme çalışmalarını yerinde inceleyerek hem mahalle halkıyla hem de mahalle muhtarı Hüseyin Aydın ile bir araya geldi

Çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan Boltaç, mahalledeki uzun yıllardır süregelen altyapı sorunlarının çözüme kavuştuğunu müjdeledi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Boltaç, “Kentimizin dört bir yanında çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Çünkü artık Tarsus’ta işler yolunda. Şahin Mahallesi’nde yıllardır süregelen mağduriyeti ortadan kaldırdık ve mahallemizi daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Daha güçlü, daha modern bir Tarsus için aralıksız çalışıyoruz,” dedi. Başkan Boltaç, asfaltlama çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını da ekledi.

Mahalle muhtarı Hüseyin Aydın ise, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a teşekkürlerini ileterek: “Mahallemizde uzun zamandır beklenen asfalt serme işlemi devam ediyor. Bu çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Şahin Mahallemize hizmet etmek bizim için bir onurdur,” şeklinde konuştu.

Mahalle halkı ise Belediye Başkanı Ali Boltaç ve ekibine teşekkür ederek, çalışmaların mahalleye büyük katkı sağladığını belirttiler. Mahallenin çehresini değiştiren bu projelerin, Şahin Mahallesi sakinlerine daha rahat ve modern bir yaşam alanı sunacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster