Ana Sayfa Gündem, Tarsus 30 Eylül 2024 15 Görüntüleme

Ahilik Haftasında Tarsus Müftülüğünden Esnaflarımıza Ziyaret

Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Tarsus Müftülüğü’nün vaizleri ve din hizmetleri uzmanları, Tarsus’taki esnaf ve sanatkarları ziyaret etti

Bu anlamlı ziyarette ticaret hayatının manevi değerlerle birlikte yürütülmesinin önemi vurgulandı.

Ahilik kültürünün, ticaretin sadece ekonomik bir faaliyet olmadığını, aynı zamanda ahlaki ve manevi değerlerle güçlendirilen bir yaşam tarzı olduğunu belirten Müftülük yetkilileri, esnafla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, ticari hayatta dürüstlük, güven ve dayanışmanın önemi üzerinde durularak, esnaf ve sanatkarların bu değerleri yaşatması gerektiği ifade edildi.

Tarsus Müftülüğü adına yapılan bu ziyaretlerde, esnaf ve sanatkarlara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan yayınlar hediye edildi

Esnaf, bu anlamlı ziyaret ve hediyeleşme için Tarsus Müftülüğü’ne teşekkürlerini sundu.

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında yapılan bu ziyaret, manevi değerlerin hatırlatılması ve toplumda yardımlaşma, dayanışma gibi erdemlerin pekiştirilmesi adına büyük bir önem taşıdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster