Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 30 Eylül 2024 13 Görüntüleme

Tarsus’ta Gençlerle Tarihi ve Kültürel Ziyaret Gerçekleştirildi

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, Akdeniz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında Tarsus’a gelen öğrencilerle bir araya geldi

Öğrenciler, Tarsus’un manevi ve tarihi mekanlarını ziyaret ederken, Müftü Akçay onları Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi’nde ağırladı.

28 Eylül 2024 Cumartesi günü gerçekleşen buluşmada İlçe Müftüsü Akçay, öğrencilerle sohbet ederek Tarsus’ta yapılan din hizmetleri ve gençlere yönelik faaliyetlerden bahsetti. Gençlerin dini ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için düzenlenen bu tür programların önemine dikkat çeken Müftü Akçay, gençlere Tarsus’un tarihi ve manevi zenginliklerini tanıtmanın bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Program, öğrenciler için düzenlenen yemek ikramıyla sona erdi. Ziyarete, Tarsus Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan da eşlik etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster