Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 27 Eylül 2024 7 Görüntüleme

Sesim Sarpkaya Fen Lisesi’nde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” Konulu Konferans Düzenlendi

Tarsus İlçe Müftülüğü, “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında Sesim Sarpkaya Fen Lisesi’nde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” başlıklı bir konferans düzenledi

Etkinlikte İlçe Müftüsü Murat Akçay, öğrencilerle bir araya gelerek Peygamber Efendimiz’in örnek kişiliği ve insan yetiştirme konusundaki rehberliğini ele alan bir sohbet gerçekleştirdi.

Müftü Akçay’ın konuşmasında, Peygamberimiz’in hayatının insanlara nasıl örnek teşkil ettiği ve karakter inşasında önemli rol oynayan ilkeler üzerinde duruldu. Öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenen bu sohbet, katılımcılar üzerinde derin bir etki bıraktı.

Konferansa Din Hizmetleri Uzmanı Ömer Özen ve Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan da eşlik ederek, etkinliğe katkıda bulundular. Müftülüğün, gençlerin dini ve ahlaki değerlerle buluşmasını sağlayan bu tür etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster