Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 26 Eylül 2024 13 Görüntüleme

SELAHATTİN ŞAHİN AKKOZA MEDYA AÇIK OTURUM CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLDU

Akkoza Medya yeni sezonuna başladığımız Açık Oturum Canlı Yayın programında, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin konuk oldu

25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 13:00’te gerçekleştirdiğimiz program, CHP Tarsus İlçe Başkanlığı binasında düzenlenirken, Akkoza Medya YouTube ve Facebook kanallarında canlı olarak yayımlandı.

Programda Başkan Şahin, izleyicilere kendisini tanıtarak, hem Tarsus Belediyesi’nin çalışmalarına hem de ülke gündemindeki önemli konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimindeki Tarsus Belediyesi’nin son altı aylık faaliyetlerini değerlendiren Şahin, belediyenin özellikle işsizlik ve eğitim sistemindeki sorunlardan kaynaklanan taleplere yoğunlaştığını belirtti.


Tarsus’un güncel sorunları arasında yer alan trafik ve otopark problemlerine de değinen Başkan Şahin, bu konuda çözüm önerilerini sundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in çalışmaları programda masaya yatırıldı. Halkın su faturalarına yönelik yüksek şikayetlerini Başkan Şahin’e ilettiğimiz Başkan Şahin bu konuda açıklama yaptı ve su faturalarındaki artışın, artan maliyetler nedeniyle zorunlu olduğunu ve Başkan Seçer’in bu konuda yapacak fazla bir şeyinin olmadığını belirtti.

Başkan Şahin’e CHP’nin yaklaşan kurultayına dair sorular da yöneltildi. Yeniden aday olma ihtimali sorulduğunda Şahin, talep gelirse yeniden aday olabileceğini ancak başka bir ismin seçilmesi durumunda da ona destek vereceğini ifade etti.

Kadın ve Gençlik Kolları’nın başarılı çalışmalarına vurgu yapan Şahin, Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzcan İlkten’e duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ekiplerine teşekkür etti.

Son olarak, Tarsus’un il olması konusundaki kişisel fikrini paylaşan Başkan Şahin, Tarsus’un il olmasını desteklediğini ve bu konuda elinden gelen her türlü desteği vereceğini belirtti.
* Programın tamamını Akkoza Medya’nın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster