Ana Sayfa Gündem, Tarsus 24 Eylül 2024 18 Görüntüleme

“TANRIVERDİ MOBİLYA MAĞAZASI GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA HİZMETE GİRDİ”

Tarsus ve çevresinde hizmet veren Tanrıverdi Grup, yeni iş yeri Tanrıverdi Mobilya Mağazası’nı büyük bir katılımla ve görkemli bir törenle açtı

Tanrıverdi Mobilya, Tarsus halkına modern ve şık mobilya seçenekleri sunmayı hedefliyor.

Açılışa Yoğun İlgi

23 Eylül 2024 Pazartesi günü düzenlenen açılış töreni, bölge halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Açılışa katılan önemli isimler arasında Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Müftüsü Murat Akçay, Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi’nden Op. Dr. Mehmet Yunus Seven, Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı Arif Kılıç, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Akkılıç, HÜDA-PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış, çeşitli oda başkanları, iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Açılışa katılımın yoğunluğu, mağazanın Tarsus’taki iş dünyası ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını gösterdi.


Dualarla Açılan Mağaza, Tarsus’a Değer Katacak

Açılış töreni, Tarsus Müftüsü Murat Akçay’ın yaptığı dua ile başladı. Duaların ardından Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, konuşmasında Tanrıverdi Mobilya’nın Tarsus’a sağlayacağı katkılardan söz ederek, “Güzel kentimiz Tarsus’a Tanrıverdi Mobilya hayırlı olsun. Şehrimize böyle prestijli işletmelerin kazandırılması bizler için gurur verici” ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından açılış kurdelesi kesildi ve mağaza resmen hizmete açıldı.


Mağaza Tanıtımı ve Ziyaretçi Ağırlama

Açılış sonrası Tanrıverdi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tanrıverdi, davetlilere mağazayı gezdirerek sundukları ürünler hakkında bilgi verdi. Misafirlerle yakından ilgilenen Tanrıverdi, ofisinde konuklarını ağırlayarak, Tarsus ve iş dünyası üzerine sohbetler gerçekleştirdi. Açılışa katılanlar, mağazanın geniş ürün yelpazesinden ve modern tasarımlarından oldukça etkilendi.

Tanrıverdi Mobilya, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla Tarsus halkına uzun yıllar hizmet vermeyi hedefliyor. Mağaza, açıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı ve şehre katacağı ticari değerle dikkat çekiyor.


Bayram Tanrıverdi Teşekkür etti

Tanrıverdi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tanrıverdi Mobilya mağazamızın açılışına katılan misafirlerine teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster