Ana Sayfa Gündem, Tarsus 23 Eylül 2024 14 Görüntüleme

Şehitlertepesi Mahallesi’nde Türk Halk Müziği Konseri Düzenlendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği kültürel etkinlikler hız kesmeden devam ediyor

Bu kapsamda, Tarsus’un Şehitlertepesi Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Türk Halk Müziği Topluluğu sahne aldı.

Semt pazarı önünde düzenlenen konsere, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, Büyükşehir Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Şehitlertepesi Mahallesi Muhtarı Ruhi Güngör, çevre mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk halk müziğinin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği konserde, vatandaşlar da sık sık eserlere eşlik etti. Coşkulu geçen etkinlikte, halaylar çekildi ve hareketli müzik eşliğinde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster