Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 23 Eylül 2024 13 Görüntüleme

Kasken Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Tarsus’ta Yakalandı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi

Tarsus ilçesinde yapılan bir operasyonda, “Kasten Öldürme” suçundan 22 yıl 23 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 5 aydır aranan bir şahıs, saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı.

Diğer bir operasyonda ise Yenişehir ilçesinde “Dolandırıcılık” suçundan 10 yıl 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın saklandığı adres tespit edildi ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Her iki şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Jandarma, toplum güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster