Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 18 Eylül 2024 9 Görüntüleme

“Yeşilay Varsa Hayat Var”

Yeşilay Heyeti Tarsus Kaymakamı ve Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Yeşilay 15. Bölge Koordinatörü Halit Pekduran, Tarsus Yeşilay İlçe Temsilcisi Abdurrahman Altınsucu ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü makamında ziyaret etti. Görüşmede Yeşilay’ın Tarsus’ta gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretin ardından Yeşilay heyeti, Tarsus Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, atölyelerde eğitim gören çocuklar ve gençlerle bir araya geldi. Yeşilay’ın çalışmaları hakkında öğrencilere bilgilendirme yapılarak, Yeşilay gönüllüsü olma konusunda teşvikte bulunuldu.

Tarsus Yeşilay İlçe Temsilcisi Abdurrahman Altınsucu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yeşilay Bölge Koordinatörümüz ve Yeşilay il yöneticilerimizle birlikte öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelerek Yeşilay hakkında bilgilendirme yaptık. Tüm kardeşlerimiz Yeşilay gönüllüsü olacaklarına söz verdiler.”

Yeşilay 15. Bölge Koordinatörü Halit Pekduran ise, Gençlik Merkezi ziyaretine ilişkin şu ifadeleri kullandı:
“Tarsus Gençlik Merkezi’nde atölyelerde eğitim gören çocuklarımıza ve gençlerimize Yeşilay’ı tanıtarak Yeşilay materyalleri verdik. Yeşilay’ı tanıtmak ve sevdirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizleri ağırlayan Gençlik Merkezi Müdürümüze teşekkür ederim.”

Yeşilay heyetinin Tarsus’ta gerçekleştirdiği ziyaretler, Yeşilay’ın gençlere yönelik bilinçlendirme çalışmalarının önemini bir kez daha vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster