Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 9 Eylül 2024 18 Görüntüleme

TARSUS’TA KURSİYERLER BELGELERİNİ GURURLA TESLİM ALDI

KÜLTÜR VE SANAT DOLU TÖRENDE 115 KURSİYER BELGELERİNİ ALDI

Tarsus Belediyesi’nin kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını taçlandıran kurs programlarını başarıyla tamamlayan 115 kursiyer, katılım belgelerini almaya hak kazandı. Kursiyerler, farklı alanlarda elde ettiği sertifikalarını almanın sevincini yaşadı.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler belgelerini aldı. Tören kapsamında gitar kursu öğrencilerinin mini konseri, Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi Bağlama Kursu öğrencilerinin performansı ve halk oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.

ÇEŞİTLİ ALANLARDA SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Kursiyerler halk oyunları, gitar, İngilizce, resim, Fransızca, Almanca, işaret dili ve satranç kursları gibi farklı alanlarda sertifikalarını alarak başarılarını taçlandırdılar.

“SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK”

Kursların önemine değinerek konuşma yapan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, “Elinize emeklerinize sağlık. Hem Mersin Büyükşehir Belediyemizin hem Tarsus Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri devam edecek.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster