Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus 5 Eylül 2024 24 Görüntüleme

ÇYDD TARSUS :” MURAT AĞIREL’İN YANINDAYIZ! “

Tarsus ÇYDD’den Gazeteci Murat Ağırel’e Destek: “Yanındayız!”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Aras, gazeteci Murat Ağırel’e yönelik tehditleri kınayan bir açıklamada bulundu. ÇYDD’nin 100. Yıl Basın Onur Ödülü sahibi olan Ağırel’in meslek onuruyla yaptığı gazetecilik faaliyetleri nedeniyle hedef gösterilmesinin ve tehdit edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Başkan Aras, ÇYDD olarak Ağırel’in yanında olduklarını vurguladı.

Ferda Aras yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Murat Ağırel, araştırmacı gazeteciliğiyle toplum yararını ön planda tutarak görevini yapmaktadır. Ancak meslek etiği çerçevesinde yürüttüğü bu faaliyetler sebebiyle tehdit edilmesi ve hedef gösterilmesi asla kabul edilemez. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak, Murat Ağırel’e yapılan bu haksız saldırıların karşısında duruyor ve kendisinin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.”

Başkan Ferda Aras, tehditleri yapan kişilerin bir an önce yargı önüne çıkarılması gerektiğine de dikkat çekerek, yetkilileri göreve davet etti. “Bu tehditleri yapanların bir an önce yargı önünde hesap vermesi için yetkilileri harekete geçmeye çağırıyor, gereğinin yapılmasını bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster